S&S Heftruckservice

logo S&S

Onderhoud, reparaties en keuringen ter plaatse

Met onze goed ingerichte service-bus kunnen wij snel en gemakkelijk op weg om kleine reparaties en servicewerkzaamheden ter plaatse aan te pakken.
bel ons!
Maak nu een afspraak: +31 (0)43 365 00 56

Welkom

Reacties uitgeschakeld voor Welkom

Welkom op de website van S & S Heftruckservice.

Opgericht in 1994 en bevat inmiddels meer dan 40 jaar ervaring in de service verlenende technische sector. Ons doel is om u een zo`n compleet mogelijk programma aan te bieden. Waaronder verkoop van nieuw en gebruikt materieel, verhuur, leasing, service, onderhoud, keuren en repareren van o.a. heftrucks, reachtrucks, pallettrucks, stapelaars etc.

Voor spoedeisende hulp zijn wij 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar op Tel: 06-53532614

S & S Heftruckservice is gespecialiseerd fabrieksleverancier van de merken Caterpillar, Mitsubishi en Toyota. Ook andere merken kunnen wij nieuw en gebruikt leveren. Verder kunnen wij u van dienst zijn met onze eigen onderdelenservice, hydrauliekservice, bandenservice, transportservice, kortom alles wat u nodig heeft voor uw intern transport.

Wij kunnen tevens binnen 24 uur van elk merk heftruck elk gewenst onderdeel leveren tegen zeer concurrerende prijzen. Stoelen, banden, vorken, tractiebatterijen, LPG tanks kortom alles wat u nodig heeft voor uw intern transport hebben wij in ons programma en kunnen wij meestal direct uit eigen voorraad leveren. Ook palletstelling, draagarmstelling of de complete inrichting van uw magazijn kunnen wij voor u verzorgen.

Met onze goed ingerichte service-bus kunnen wij snel en gemakkelijk op weg, om servicewerkzaamheden en kleine reparatie`s ter plaatse aan te pakken.

Intern transport en opslag is maatwerk daarom willen wij u graag informeren en adviseren zodat u gewaarborgd bent voor de juiste investering.

Maak een afspraak of loop eens bij ons binnen voor een goed advies.

Tel: 043-3650056 / e-mail: info@heftruckservice-ulestraten.nl